päls

Gaston får nog en Svensk kollega

29 maj 2019


Gaston har klarat polisens förtest 😍

och nu hoppas vi att en lämplig förare hittas….

så mycket tid och energi som Hanna lagt ner på honom, haft med honom på skolan då hon går på gymnasiet inriktning hund (slutar om ett par dagar)  dom flesta eller många i klassen inklusive läraren är aktiva inom agility och det intresset dog hos Hanna när hennes vyer vidgades stort inom hunderiet efter att hon deltog på FM ungdomsläger på Marma. En utveckling och bredare syn på ”hundsport” som varje lärare/ ledare/tränare borde premiera, men inte i detta fall, så Hannas sista gymnasie år med Gaston har varit allt annat än dans på rosor…. 

men en sak är jag 100% säker på, det är INTE MÅNGA gymnasie elever som PÅ EGEN HAND lyckas med det Hanna lyckats med, från valp till godkänd förtest…. 

Comments

comments

Lämna en kommentar