päls

En helt vanlig dag, eller inte….

29 maj 2019

Hanna och jag åkte en sväng till Polisen med 2 hundar…

Båda Pojkarna gör ett FANTASTISKT test!! 2 st 11 månaders youngsters som lyckligt ovetande om vad som komma skall utför uppgift på uppgift ganska likvärdigt. Den ena hade lite svårt med främlingar och tillit (tack vare en veckas tråkig upplevelse när han var hemifrån) så det fick vi i hemläxa, däremot gör han ett helt förvånansvärt bra avsök och ett tomskick som han söker i över 5 min både utomhus och inomhus, passivitet UA även i skott, han höjer sig under hela test tiden, går på olika underlag i en miljö han inte vistats i tidigare helt obrydd och välkomnades tillbaka när han mognat på sig lite och stärkts i tilliten, då man ändå såg mycket goda kvalitéer i honom ♥️

Och den andra… ja vad ska man säga… han skötte sig exemplariskt (förutom när han i mötet med stora bytet fick med sig en bit av bytets tröja) men med en STOR ÄRA skänker jag honom en ny tröja 😂 under söket är han gudomlig, med en motor och näsa som aldrig sluta jobba, både utomhus och inomhus och även han söker 6 minuter i tomskicket. Han visade såna kvalitéer att det nu ska försöka hitta en lämplig förare åt honom…. om det tar en vecka eller en månad spelar INGEN roll, det viktiga är rätt förare!! Klart som attans att man som uppfödare blir jätte stolt!! Vissa egenskaper besitter ju hunden, men det stora jobbet har Hanna gjort med honom helt själv och den äran kan ingen ta ifrån henne (fast lite vill man ju ta åt sig själv 😉)

Hur som, pojkarna var trötta efter dagen, Hanna och jag var bara förvånade och imponerade över dagens upplevelse

Nu väntar nya äventyr i Danmark hela helgen

Comments

comments

Lämna en kommentar