päls

heta torra sommaren och G kullen

15 november 2018

midsommarhelgen föddes 10 små söta, perfekta huliganer 6 hanar och 4 tikar, det blev en bred blandning av valpköpare från Agility till polis, till Finland och en långresa till Kanada.

     

Trodde att valparna skulle få lite mer utseende efter mamma Candy som är en kopia av sin Mamma Bratz, men tji fick jag, dom är alla 10 kopior av pappa Chaos, jag tycker ju opartiskt att Chaos är en snygging 😊

En kull som denna är en dröm, 10 valpar som alla är likadana och då menar jag inte utseendemässigt utan egenskapsmässigt. Det var verkligen en ”mardröm” att välja ut vilken valp som ska till vem och vart…. men jag tror att alla valpköpare är nöjda med den valp dom köpt. Ska verkligen bli roligt att följa denna kulls utveckling.

sommaren för valparna var hemsk, men med en AC och en fläkt klarade vi hettan galant och i augusti fick dom små flytta till sina nya hem.

 

 

Comments

comments

Lämna en kommentar