päls

Long time ago….

11 juli 2016

Mycket har hänt från årsskiftet till nu.

BRATZ min älskade prinsessa har flyttat till Kina, jag önskar hennes nya ägare all lycka och framgång. Den information jag fått så fungerar det jätte bra.

BULLEN fina fina Bulldozer blev oturligt påkörd av en bil. Föraren smet från platsen och resan har varit HEMSK för ägaren Marlene. Bullen har haft både en och två skyddsänglar och en massa tur!!! Rehab, operation och rehab är vad som stått på Bullens schema, men är nu på väg åt RÄTT HÅLL och enligt Albano så blir han HELT ÅTERSTÄLLD

Krafts Cold Case flyttar till Holland och ska börja jobba som tjänstehund. Vi önska Ans GOOD LUCK!

Dutch vår nya avelshane kommer hem om bara några dagar

SIST MEN INTE MINST

LAILA SKA VALPA NÄR SOM och jag längtar… SOM JAG LÄNGTAR

 

Comments

comments

Lämna en kommentar