päls

Final Count Down

4 maj 2014

Nu har det gått 8 veckor och 1 dag sen Bratz parades. Oj Oj Oj vad tiden går fort… men så är det väl alltid när man har roligt.

Bratz hjärtat ser ut som att hon ska spricka (bilder kommer) så nu har hon fått flytta in och boa sig i valplådan. 8 valpar såg vi på röntgen, men det kan ju finnas nån bakom levern. Men en kull mellan 6-8 vore ju rena DRÖMMEN.

Laila har börjat hämta sig riktigt bra och är verkligen inte långt ifrån ”MIN” Laila. En rolig rallylydnadskurs gick vi och helt ärligt, det är bland det roligaste jag gjort. Mycket skratt var det. Det ser så enkelt ut, men när man väl står där och ska gå en bana…. HUA! hålla koll på alla skyltar och försöka tolka dom, sitt stopp ligg stopp, enkel slalom och allt va dom heter men kul hade vi!

Nu ska jag ut i solen en sväng och fortsätta med stängsel

 

Comments

comments

Lämna en kommentar