päls

Arkiv för kategorin ‘Okategoriserade’

Glädje i Corona tider

26 december 2020

som jag skrev förut har Gaston och Greta åkt till Polisen USA, och dom sköter sig super bra. Uppdateringar jag får är fyllda med glädje vilket får denna kennel mamma att känna sig så stolt. Nu är ännu en unghund på träning här som till sen våren gör dessa 2 sällskap

Greta
Gaston

Chaos blir pappa en sista gång

26 december 2020

Paras med MH Korad Ekl spår Ekl sök Krafts Dixie som förväntas gå i löp närsomhelst

Gaston får nog en Svensk kollega

29 maj 2019


Gaston har klarat polisens förtest 😍

och nu hoppas vi att en lämplig förare hittas….

så mycket tid och energi som Hanna lagt ner på honom, haft med honom på skolan då hon går på gymnasiet inriktning hund (slutar om ett par dagar)  dom flesta eller många i klassen inklusive läraren är aktiva inom agility och det intresset dog hos Hanna när hennes vyer vidgades stort inom hunderiet efter att hon deltog på FM ungdomsläger på Marma. En utveckling och bredare syn på ”hundsport” som varje lärare/ ledare/tränare borde premiera, men inte i detta fall, så Hannas sista gymnasie år med Gaston har varit allt annat än dans på rosor…. 

men en sak är jag 100% säker på, det är INTE MÅNGA gymnasie elever som PÅ EGEN HAND lyckas med det Hanna lyckats med, från valp till godkänd förtest…. 

heta torra sommaren och G kullen

15 november 2018

midsommarhelgen föddes 10 små söta, perfekta huliganer 6 hanar och 4 tikar, det blev en bred blandning av valpköpare från Agility till polis, till Finland och en långresa till Kanada.

     

Trodde att valparna skulle få lite mer utseende efter mamma Candy som är en kopia av sin Mamma Bratz, men tji fick jag, dom är alla 10 kopior av pappa Chaos, jag tycker ju opartiskt att Chaos är en snygging 😊

En kull som denna är en dröm, 10 valpar som alla är likadana och då menar jag inte utseendemässigt utan egenskapsmässigt. Det var verkligen en ”mardröm” att välja ut vilken valp som ska till vem och vart…. men jag tror att alla valpköpare är nöjda med den valp dom köpt. Ska verkligen bli roligt att följa denna kulls utveckling.

sommaren för valparna var hemsk, men med en AC och en fläkt klarade vi hettan galant och i augusti fick dom små flytta till sina nya hem.

 

 

2018

3 januari 2018

jösses vad tiden rinner iväg…..

2017 var ett händelserikt år

Laila fick sina sista valpar E kullen

Queena blev mamma åt F kullen

Krafts Checkpoint Charlie flyttade till Grekland, det gjorde även Dioni, Electra, Eosphoros och F kullens mamma Queena

Chaos Force Canina flyttade hem hit och han är FANTASTISK

 

WINTER PUPPIES

23 oktober 2016

LAILA ska bli MAMMA i vinter

VALPAR föds när som

23 januari 2016

Min Finaste Mecberger Laila parades med Arrack’s home B-Takoda

då parningen med Gandor inte riktigt gick som planerat.

Valparnas stamtavla ser ni HÄR

information om Takoda hittar ni här

stamtavla och kennel Arrack’s home

Nu hoppas vi på en stor frisk kull

 

Iver & Charlie

19 maj 2015

Charlie kom hem efter 5 veckor och var tyvärr i uruselt skick fysiskt. Tunn och mager, men go och glad ❤ så nu ska vi äta, äta, äta och lägga på oss några kilon så kan vi börja träna igen. Alltid lär man sig nått och den lärdom vi drar av detta är att LITA PÅ MAGKÄNSLAN!

Iver gamgubben har idag tömts, så nu kan jag använda honom om 10 år om jag vill 😉

image

nya valp planer

8 mars 2015

Nästa kull blir med Laila till våren 2016

Kan inte riktigt motstå att ta en till kull på min underbara Laila. Så denna sommar blir ”valp lös” men får ju möjligheternas möjlighet att njuta av sommaren med min familj och mina hundar

 

Laila  Laila

Checkpoint Charlie

14 februari 2015

For sale

_DSC0932